shapka_top.jpg













Задать вопрос
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Термометр ТКП 60 3м

Термометр ТКП 60 3мЯкщо Ваша робота включає в себе регулярні зняття показників температури рідин, Вам може знадобиться спеціальне обладнання, яке видає точну цифру. Серед них можна виділити термометр ТКП 60 3м. Дана модель відрізняється від інших механізмів з тією ж функцією не тільки своїм дизайном, але і характеристиками.

Залежно від резервуара, в якому змінюється температура води, масла або інших рідких речовин, може бути проблематично занурити термометр, проте модель ТКП 60 3м має довжину занурення до 100-125 метрів. Ви можете працювати з обладнанням як в цеху, так і на вулиці, тому що панель функціонує при температурі повітря в діапазоні від -60 до +60 градусів Цельсія. При цьому зверніть увагу на межі вимірювань на шкалі термометра ТКП 60 3м - Ви можете знімати показання від -25 до +300 градусів, не турбуючись за збереження виробу. Завдяки грамотному вибору матеріалів при виробництві наша компанія може запропонувати дійсно довговічне вимірювальне обладнання. Вібростійкий апарат також дуже компактний, так як діаметр корпусу становить не більше 60мм. При цьому механізм справно функціонує в середовищі з тиском до 64 кг / см2. Рекомендуємо вибирати саме модель ТКП 60 3м наших термометрів, щоб працювати з рідинами в виробничому цеху. З іншими характеристиками Ви можете ознайомитися на офіційному сайті нашого підприємства.

В асортименті компанії представлені різні види вимірювальних приладів, однак термометр ТКП 60 3м володіє унікальними властивостями, які високо цінуються багатьма працівниками заводів. Якщо Ви потребуєте приладах для безперервного і точного вимірювання температури в резервуарах з рідинами, просто зв'яжіться з нами по телефону.

У Вас є можливість обговорити вартість замовлення і умови доставки термометра моделі ТКП 60 3м з менеджером компанії. Також рекомендуємо звернути увагу на інші доступні моделі вимірювальної техніки нашого виробництва, які представлені на офіційному сайті компанії. Вибирайте тільки найкраще обладнання.