shapka_top.jpg













Задать вопрос
Чтобы воспользоваться формой, включите поддержку JavaScript и Cookies в браузере.

Термометр ТКП 160 м2

Термометр ТКП 160 м2Якщо Вас цікавить дійсно якісний і довговічний термометр ТКП 160 м2, наша компанія може запропонувати Вам обладнання, яке прослужить вам довгі роки. Даний апарат призначений для визначення температури в резервуарі. Ви можете працювати як з рідинами, так і з газоподібними речовинами. Найчастіше наші клієнти використовують дане обладнання для вимірювання температури води або масла, але якщо Ви маєте свою приватну сауну або самостійно опалюєте заміський будинок за допомогою газового котла, речовини можуть різнитися.

Термометр моделі ТКП 160 м2 має свої унікальні властивості, хоч і виконує ті ж функції, що і інші моделі даного обладнання, які представлені в асортименті нашої компанії. Пропонуємо Вам ознайомитися з повним каталогом продукції підприємства «Оптіма-Енерго-сервіс». Тут Ви знайдете все необхідне для автоматизації виробництва. Також нашими послугами з продажу високотехнологічного обладнання користуються приватні особи. Термометри моделі ТКП 160мм м2 не просто компактні - Ви можете замовити виріб в одному з двох варіантів. Ми надаємо вибір серед дистанційних та місцевих. Останні не представлені разом з вилкою і розеткою, але ми готові надати модернізацію моделі. Також варто відзначити, що модель ТКП 160 на м2 термометра функціонує навіть при роботі з газоподібними речовинами. Це розширює можливості наших клієнтів.

Якщо Ви вирішили придбати функціональний вимірювальний прилад для того, щоб на постійній основі контролювати температуру рідин в резервуарі, рекомендуємо довговічний термометр ТКП 160 м2, який може подавати сигнал у разі перевищення допустимої температури. Замовити товар можна по телефону.

Рекомендуємо порівняти апарат з іншими моделями, які представлені в нашому каталозі. З діаметром в 160 мм на м2 термометри ТКП можуть бути встановлені практично де завгодно, а експлуатація апаратів даної моделі не вимагає спеціальних навичок.